Gebeş’e ‘Şampiyon’ teşekkürü...

Gebeş’e ‘Şampiyon’ teşekkürü...

Tüm Manşetler 18.11.2021 12:41:20 0
Gebeş’e ‘Şampiyon’ teşekkürü...


Çaydeğirmenili Milli Sporcu Sudenur Basancı, Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Karadağ’ın Montenegro Budva Kentinde düzenlenen Gençler Avrupa Kickboks Şampiyonasında Lowkick Branşında Avrupa Şampiyonu olarak göğsümüzü kabartan rulet siteleri Milli Sporcumuz Sudenur Basancı, altın madalyası ve kupasıyla birlikte her zaman desteğini yanında hissettiği Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'i makamında ziyaret etti.

Başkan Gebeş; Sudenur'u makamında Çaydeğirmeni'nin Şampiyonu yazılı bir çiçekle karşılarken başarısından dolayı sporcumuza 5 altın hediye etti.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Başkan Gebeş; “Milli Sporcumuz Sudenur, yoğun çalışmaları sonrası elde ettiği şampiyonluk sonrası bizi ve ülkemizi çok mutlu etti. Her zaman dediğimiz gibi sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyoruz. TOKİ ilkokulunda belediyemiz imkanları ile yaptırmış olduğumuz ve gençlerimizi salon sporlarında da yönlendirecek modern antrenman salonu projemiz ilk meyvesini Sudenur kızımızın altın madalyası ile verdi. Cemal Kocaser hocamızın emekleri ve en başta ailesinin destekleri ile de kızımız birçok sporcumuzun önünü açacak başarıya imza attı. Her zaman dediğim gibi sporun her branşında Çaydeğirmenili gençlerimizin önünü açacak projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Sudenur kızımızı tebrik ediyor, başarılarının devamın diliyorum' dedi.

Milli sporcumuz Sudenur Basancı ve Antrenörü Cemal Kocaser, Başkan Gebeş'e, misafirperverliğinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederken, hatıra fotoğrafı ile ziyaret tamamlandı.


Haberi Sesli Oku
Röportajlar

ALİ CİNAL SORDU, ATANUR ÖNER YANITLADI...

1

Özdemir: Pes etmek yok...

2

Kozlulu esnaf ve sanatkarlar, Başkan Dökmeci’yi kutladı...

3

CHP’li Akın ile Uzun, Dökmeci’ye başarılar diledi....

4

Dökmeci, iş insanlarını ağırladı...

5

TTK’ya alınacak 44 kişi için başvurular başladı...