Atanur Öner: Kozlulu hemşerilerimin sesi olacağım...

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinin sevilen simalarından hayırsever ve Gazeteniz Yazarı Atanur Öner, Bağımsız Meclis Üyesi Adayı oldu.

KOZLU 19.02.2024 12:56:00 0
Atanur Öner: Kozlulu hemşerilerimin sesi olacağım...

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinin sevilen simalarından hayırsever ve Gazeteniz Yazarı Atanur Öner, Bağımsız Meclis Üyesi Adayı oldu.

Atanur Öner, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Kozlu’dan Bağımsız Belediye Meclis Üyesi adaylığı dosyasını Seçim Kurulu’na teslim ederek resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

Çınar Gazetesini ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Ali Cinali ile bir süre sohbet eden Kozlu Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Atanur Öner, Kozlulu hemşerilerine hizmet sözü verdi.

Kozlululara seslenen Atanur Öner, “Kozlu İlçemizin her mahallesini, her sokağını karış karış bilen ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olarak her türlü ihtiyaçlarını karşılamak ve sorunlarını çözmek için elimden gelen mücadeleyi verdim. Bundan sonraki süreçte de hem Kozlu’muzun, hem de Kozlu’muzda yaşayan kıymetli hemşerilerimizin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılamak ve sorunlarına kısa zamanda çözüm bulmak amacıyla Bağımsız Meclis Üyesi Adayı olarak çıktığım yolda, Kozlu’nun ve Kozlulu hemşerilerimin sesi olmak istiyorum” dedi.

Kozlulu hayırsever Atanur Öner’in, Kozlu Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adaylığı haberi ilçede büyük yankı uyandırarak, sevinçle karşılandı.

Çınar Medya Ailesi olarak Yazarımız Atanur Öner’e başarılar diliyoruz.

 


Haberi Sesli Oku
Röportajlar

CHP’de Tolga Gören bombası...

1

Özdemir: Pes etmek yok...

2

Kozlulu esnaf ve sanatkarlar, Başkan Dökmeci’yi kutladı...

3

CHP’li Akın ile Uzun, Dökmeci’ye başarılar diledi....

4

Dökmeci, iş insanlarını ağırladı...

5

TTK’ya alınacak 44 kişi için başvurular başladı...