Alan itfaiyecileri kutladı

Alan itfaiyecileri kutladı

Tüm Manşetler 24.09.2020 15:29:29 0
Alan itfaiyecileri kutladı

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, İtfaiye Haftasını kutladı.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, İtfaiye Haftası nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

Alan açıklamasında, 'İtfaiye Teşkilatı’nın vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak için büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan; ‘Vatandaşlarımıza her anlamda önem veren bir anlayış çerçevesinde, Zonguldak Belediyesi olarak, İtfaiye ekiplerimizin gerekli tüm teçhizatla donanmış ve günün teknolojik imkânlarından en üst düzeyde faydalanan bir teşkilat haline getirmek için çalışmalarımıza her geçen gün ivme kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, her yıl 25 Eylül ve 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası ile ilgili yapmış olduğu yazılı açıklamasında şu görüşlerine yer verdi:
“İtfaiye Teşkilatımız, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürmektedir. Bugün, modern teçhizat ve donanımlı personel ile sadece yangınlarda değil, sel ve depremler gibi tüm doğal afetlerde de halkımızın can ve mal güvenliği için 7/24 mesai kavramı gözetmeksizin özverili bir şekilde çalışmalarını sürdüren İtfaiye Teşkilatımız, gece-gündüz demeden, canla-başla fedakâr bir şekilde görevlerini yerine getirmektedirler. Yangın ve kurtarma çalışmalarında, her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak görev yapan İtfaiye Teşkilatımıza; göstermiş oldukları olağanüstü gayretlerinden dolayı takdir ve teşekkürlerimi ifade etmek isterim.
Bu duygu ve düşüncelerle, İtfaiye Haftası’nı can-ı gönülden kutlar, İtfaiye Teşkilatı’mıza çalışmalarında kolaylıklar dilerim' dedi.


Haberi Sesli Oku
Röportajlar

ALİ CİNAL SORDU, ATANUR ÖNER YANITLADI...

1

ALİ CİNAL SORDU, ATANUR ÖNER YANITLADI...

2

Bomba sorular... Bomba cevaplar...

3

Ali Bektaş madencilerle buluştu...

4

Yaşlı adamı ‘oy’ için dövdüler!..

5

Kozlu’da iki kadına araç çarptı…