Tüm Manşetler 28.10.2021 16:50:12 0

Biz bu devletleri kurarken hiçbir zaman kuru bir hükümranlık anlayışı ile hareket etmemiş bir yönetim kültüründen geliyoruz. Her şeyden önce kurmuş olduğumuz devletlerin hâkim olduğu topraklarda barışı, huzuru, kardeşliği, hoşgörüyü, adaleti ve inançlara saygıyı tesis ederek insanları rengine, mezhebine, kültürüne göre ayırmadan hepsini kucaklayan bir medeniyet tasavvuru ile bunu yapmışız.

İçimizde yaşattığımız bu değerler sayesinde Osmanlı İmparatorluğu 622 yıl hüküm sürmüş, 22 milyon kilometreye kadar ulaşan bir coğrafyaya hâkim olmuş, o coğrafyada insanlar barış, huzur, kardeşlik ve refah içerisinde yaşamışlardır.

Ülkemiz ve aziz milletimiz; tarihte olduğu gibi bugün de dünyada adaletin ve merhametin sembolüdür. Bu bağlamda 2023, 2053 ve 2071 hedefleri bizim için çizilmiş ufuklardır. Bu hedeflere ulaşmada bir an bile duraksamamalıyız. Biliyoruz ki bu hedeflerin gerçekleşmesine sadece Ülkemizin değil, tüm insanlığın ihtiyacı var. Cumhuriyetimizin 100. yılında belirtilen hedeflere ulaşmak ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için aldığımız görevi layıkıyla yerine getirmek uğruna bıkmadan yorulmadan çalışacağız.

Bu vesileyle değerli hemşehrilerim başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.

HAMDİ UÇAR

AK PARTİ ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ


Haberi Sesli Oku
Röportajlar

CHP’de Tolga Gören bombası...

1

Özdemir: Pes etmek yok...

2

Kozlulu esnaf ve sanatkarlar, Başkan Dökmeci’yi kutladı...

3

CHP’li Akın ile Uzun, Dökmeci’ye başarılar diledi....

4

Dökmeci, iş insanlarını ağırladı...

5

TTK’ya alınacak 44 kişi için başvurular başladı...