Tüm Manşetler 28.10.2021 16:54:41 0

Cumhuriyetimiz; 2200 yıllık devlet geleneğimizin, o günün zor şartlarında milletimizin iradesiyle taçlandırılması ile elde edilmiş bir kazanımıdır.

Büyük bir değişim ve ilerlemenin öncüsü olan Cumhuriyet, insanımızın kendi kendini yönetebilmesinin ve egemenliğin sadece millete dayalı hale getirilmesinin en büyük teminatı ve güvencesi olmuştur.

Ülkemiz için bir dönüm noktasını ifade eden bu bayram, milletimiz için her geçen gün daha büyük bir önem kazanmaktadır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'en büyük eserim' dediği Cumhuriyet, hiç şüphesiz, geleceğimiz adına en büyük güvencemizdir.

İlan edildiği günden beri milletimizin çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkma çabasının simgesi olan Cumhuriyet, hem her alanda ilerleyişin kaynağı, hem ulusal birlik ve beraberliğin sağlanmasının en büyük güvencesi olmuştur.

Herkes şunu iyi bilmelidir ki; dün olduğu gibi bugün de birlik-beraberlik temelleri üzerine kurduğumuz çağdaş ve demokratik Türkiye’yi, İstiklâlimizin ve istikbalimizin sembolü olan Cumhuriyetimizi korumak, ecdadımızın mirasına sahip çıkmak, onu gelecek nesillere aktarmak için milletimizin her bir ferdi, bugün de aynı duygu ve özveriye sahiptir.

Milletimizin özgüvenini ve hep birlikte güçlü yarınları kurma iradesini yansıtan Cumhuriyet, hem millî birlik ve beraberliğin sağlanmasının en büyük teminatı hem de milletimizi muasır medeniyet seviyesine ulaştıracak adımların en önemlisidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümü vesilesi ile aziz milletimizin ve kıymetli Zonguldaklı hemşehrilerimizin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün kurucu kahramanları ve bugüne kadar vatan toprağına verilen aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

' YAŞASIN CUMHURİYET! '

FATİH KELEŞ

DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI


Haberi Sesli Oku
Röportajlar

ALİ CİNAL SORDU, ATANUR ÖNER YANITLADI...

1

ALİ CİNAL SORDU, ATANUR ÖNER YANITLADI...

2

Bomba sorular... Bomba cevaplar...

3

Ali Bektaş madencilerle buluştu...

4

Yaşlı adamı ‘oy’ için dövdüler!..

5

Kozlu’da iki kadına araç çarptı…