Tarih: 09.02.2026 19:40

CHP'li Belediye Başkanları Kozlu’da Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanları, Kozlu Belediye Başkanı Sayın Altuğ Dökmeci'nin ev sahipliğinde Kozlu'da bir araya gelerek yerel yönetimlere ilişkin güncel gelişmeleri değerlendirdi.
Toplantıya; CHP İl Başkanı Devrim Dural, Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk , Muslu Belediye Başkanı Fırat Kabadayı, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz, Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı, Filyos Belediye Başkanı Erol Acar ve Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç katıldı.
Toplantıda; sosyal belediyecilik uygulamaları, vatandaş odaklı projeler ile belediyelerin artan maliyetler karşısında yaşadığı bütçe baskısı ele alındı. Kaynakların etkin ve verimli kullanılması gerektiğine dikkat çekilirken, mevcut ekonomik koşullar altında halkın ihtiyaçlarına yönelik üretken ve sürdürülebilir çözümler geliştirilmesinin önemi vurgulandı.
Bu kapsamda Kozlu Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerin ilçeye sağladığı katkılar değerlendirilirken, önümüzdeki dönemde uygulanması planlanan yeni projeler de toplantının önemli gündem maddeleri arasında yer aldı.
Önümüzdeki süreçte; Kozlu'nun sosyal yaşamını güçlendirecek yeni sosyal alanların oluşturulması, altyapı hizmetlerinin iyileştirilmesi ve özellikle çocuklar, gençler ile aileleri önceleyen projelerin hayata geçirilmesi planlanıyor. Yapımı devam eden ve kısa süre içerisinde hizmete açılması hedeflenen projelerin yanı sıra, ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirilecek yeni yatırımlar üzerinde de görüş alışverişinde bulunuldu.
Belediye başkanları, tüm zorluklara rağmen vatandaşlara nitelikli, kapsayıcı ve sürdürülebilir hizmet sunabilmek adına iş birliği ve dayanışmanın önemine dikkat çekti. Toplantıda, Cumhuriyet Halk Partisi'nin sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda halkın yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —