Tarih: 02.12.2025 11:36

Dar sokağa girmek isteyen sürücü trafiği tıkadı

Facebook Twitter Linked-in

Zonguldak'ın Çaydamar Mahallesi'nde sabah saatlerinde yaşanan TIR krizi, trafiği adeta durma noktasına getirdi. Trafiğin en yoğun olduğu saatlerde dar bir sokağa girmeye çalışan TIR, caddeyi tamamen trafiğe kapatarak uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu.

Çalışkan firmasına ait olduğu öğrenilen TIR, manevra yapacak alan bulamayınca sokak girişinde sıkışıp kaldı. Uzun süre ilerleyemeyen araç, hem geliş hem de gidiş yönünde trafiğin işlemesini engelledi. Bu durum nedeniyle bölgede metrelerce araç kuyruğu oluştu.

Olayı gören vatandaşlar, yoğun saatlerde böyle bir güzergâha TIR girişine izin verilmesine tepki gösterdi. Sürücüler, "Bu saatte bu caddede böyle bir şey olamaz. Bütün trafik felç oldu." diyerek yaşanan duruma isyan etti.

TIR'ın uzun uğraşlar sonucu sokağa girebilmesiyle trafik yavaş yavaş normale döndü. Bölge sakinleri, dar sokaklara ağır tonajlı araçların girişinin kontrol altına alınması gerektiğini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —