Tarih: 27.11.2025 15:43

İsteyince oluyormuş… İki işletmeyi kapatan zabıta bu kez ödüllendirdi…

Facebook Twitter Linked-in

Zonguldak'ın Devrek İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hijyenik olmayan ortamda ve sağlıksız ürünlerle gıda üretimi yapan işletmelere yönelik denetimlerini sürdürdü. Önceki denetimlerde Türkiye gündemine oturan skandal nedeniyle iki işletme mühürlenmişti. Denetimler devam ederken, hijyen kurallarına uyan ve sağlıklı gıda üretimi yapan üç işletme ise "Temiz İşletme" amblemiyle ödüllendirildi.

Devrek Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Zabıta Müdürlüğümüz ile İlçe Tarım Müdürlüğümüz tarafından titizlikle yürütülen denetimler neticesinde, ilçemizde hizmet veren Hanımeli Ev Yemekleri, Devrek Güneşi ve Pasta Liva Pastanesi, hijyen ve kalite standartlarına uyumları dolayısıyla ekiplerimiz tarafından 'Devrek Belediyesi Temiz İşletme' amblemi ile ödüllendirilmiştir" denildi.

Açıklamada ayrıca, "Hemşehrilerimize güvenli ve nitelikli hizmet sunulması adına gerçekleştirdiğimiz denetim faaliyetlerimizi ilçemizin her noktasında aralıksız sürdürmeye devam ediyoruz. Düzenli periyotlar hâlinde bu çalışmaları daha da güçlendiriyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet sunan tüm esnafımıza gönülden teşekkür ederiz. Hep birlikte daha sağlıklı, daha güvenli ve daha kaliteli bir Devrek için çalışıyoruz" ifadelerine yer verildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —