Tarih: 01.09.2025 17:29

Kozlu Sahil Yolu’ndaki kazaları önlemek için çalışmalar başladı

Facebook Twitter Linked-in

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde, sık sık ölümlü ve yaralamalı kazaların meydana geldiği Sahil Yolu'nda güvenlik önlemleri alınması amacıyla Karayolları ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Çalışmalar, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar'ın girişimleriyle hayata geçirildi.

Karayolları ekipleri, kazaların yoğun yaşandığı bölgede orta refüj düzenlemeleri için iş makineleriyle alanda çalışmalara başladı.

AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar ve Güney Mahallesi Muhtarı Levent Karadağ, başlatılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Duyar, "Vatandaşlarımızın can güvenliği için uzun süredir gündemimizde olan bu sorunun çözümü için somut adımlar atıldı. Karayolları ile yapılan görüşmeler neticesinde gerekli düzenleme çalışmalarına başlandı," ifadelerini kullandı.

Yaz aylarında artan ziyaretçi yoğunluğu nedeniyle trafiğin sıklaştığı Sahil Yolu'nda, yapılacak düzenlemelerle hem sürücüler hem de yayalar için güvenliğin artırılması hedefleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —