Tarih: 22.10.2025 16:16

Kozlulu muhtar ve eşi, Asaf Ali’ye moral verdi

Facebook Twitter Linked-in

Zonguldak'ın Kozlu İlçesi Merkez Mahallesi Muhtarı Muhammet Yarbaşı ve eşi Tülin Yarbaşı, Çaycuma'da DMD hastalığıyla mücadele eden minik Asaf Ali Özkan'a moral ziyaretinde bulundu.

Kozlulu Yarbaşı ailesi, Asaf Ali'nin ailesini evlerinde ziyaret ederek hem moral verdi hem de süren kampanyaya dikkat çekti. Ziyarette Asaf Ali'ye çeşitli hediyeler verilirken, aileye yalnız olmadıkları mesajı iletildi.

"ASAF ALİ'Yİ YAŞATMAK ELİMİZDE"

Muhtar Muhammet Yarbaşı, Zonguldak'ın farklı noktalarında Asaf Ali için sürdürülen kampanyalara dikkat çekerek hayırseverlere çağrıda bulundu. Yarbaşı, "Asaf Ali'yi yaşatmak elimizde. Bu mücadelede hep birlikte olmalıyız. Destek olmak isteyenler, Valilik onayıyla Ramazan Özkan adına açılan TR080001000369665798795002 numaralı hesaba bağışta bulunabilir" dedi.

Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastası olan Asaf Ali Özkan için başlatılan kampanya, pahalı gen tedavisinin karşılanabilmesi adına devam ediyor. Zamanla yarışılan bu süreçte gönüllülerin ve hayırseverlerin desteği kritik önem taşıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —