Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, kenti etkisi altına alan şiddetli fırtına, yağmur ve kar yağışı nedeniyle tedbir amaçlı eğitime 30 Aralık 2025 Salı günü ara verildiğini açıkladı.
Vali Hacıbektaşoğlu açıklamasında; "İlimiz genelinde etkili olan fırtına, yağmur ve kar yağışı nedeniyle meteorolojik tahminler doğrultusunda vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın güvenliği için bazı tedbirler alınmıştır.
Bu kapsamda; 30 Aralık 2025 Salı günü ilimizde "Taşımalı Eğitim" kapsamında bulunan tüm Özel Eğitim, İlkokul, Ortaokul, Ortaöğretim seviyesinde bulunan okullarımızda bir gün süreyle eğitim-öğretime ara verilmiştir.
Vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmalarını, zorunlu olmadıkça özel araçlarıyla trafiğe çıkmamalarını önemle rica ederim" dedi.
