Emniyet Müdürü Turanlı, Rektör Çufalı’yı ziyaret etti…

Emniyet Müdürü Turanlı, Rektör Çufalı’yı ziyaret etti…

ZONGULDAK 19.02.2019 09:39:53 0
Emniyet Müdürü Turanlı, Rektör Çufalı’yı ziyaret etti…

İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, 18 Şubat Pazartesi günü Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Turanlı, İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında Çufalı’ya bilgi verdi.  Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde güvenlik açısından alınan tedbir ve önlemlerin de istişare edildiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Çufalı,  şehrin huzur ve güvenliği için yaptıkları çalışmalardan dolayı Emniyet Müdürü Turanlı’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

Görüşmede, Çufalı ve Turanlı üniversite ve emniyet kurumlarının işbirliği ve paylaşımlarının daha sağlıklı kararlar alma, toplum huzuruna dayalı güven ve kalkınma ortamının temelini oluşturmada önemli bir etken olduğu konusunda ortak görüşlerini ifade etti.

Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

Kozlu'da çocuk boğuldu... Cenaze programı belli oldu...

2

Dilay Yurdumakan'ın annesi Neriman Yurdumakan hayatını kaybetti

3

Yangından acı haber geldi.... Alevlerin arasında hayatını kaybetti...

4

Başkan Erdem İddialara cevap verdi: Yetkimi kimseyle paylaşmam...

5

MHP'li Atakan Karali çağrı yaptı ve ekledi: Kozlu Sahili kimsenin keyfine teslim edilemez…