AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan’dan Lavuar Alanı Müjdesi

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan’dan Lavuar Alanı Müjdesi

ZONGULDAK 26.01.2026 18:39:00 0
AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan’dan Lavuar Alanı Müjdesi

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak’ın emeğini ve tarihini simgeleyen Lavuar Alanı ile ilgili sevindirici bir gelişmeyi kamuoyuyla paylaştı.
Çağlayan, yaptığı açıklamada Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ tarafından yürütülecek Lavuar Alanı Müze İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi’nin ihalesinin 24 Şubat 2026 tarihinde gerçekleştirileceğini duyurdu.
Lavuar Alanı’nın Zonguldak için taşıdığı öneme vurgu yapan Çağlayan, şu ifadelere yer verdi:
“Bu adım, geçmişine sahip çıkan, geleceğini ise umutla kuran bir Zonguldak’ın ifadesidir. Lavuar; madencinin alın terini, bu şehrin onurunu ve hikâyesini yaşatacak bir değer olarak yeniden hayat bulacaktır.”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Zonguldak için durmadan çalıştıklarını belirten Çağlayan, projenin kente hayırlı olmasını dileyerek sözlerini tamamladı.


 

Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

Kozlu'da kavga... Ekipler olay yerinde...

2

Bayrağımıza yönelik saldırıyı kınıyoruz...

3

Kozlu Çardaş'ta son durum... Kar yağışı devam ediyor...

4

Gökçebey'de büyük yangın... İşte o görüntüler...

5

Kozlu'da heyelan...