AK Parti'de sürpriz yok... Bektaş ve Altun’la ‘Yola Devam’ edilecek...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, AK Partili Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ile Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’la ‘Yola Devam’ edeceklerini açıklayacağı öğrenildi.

KOZLU 26.01.2024 11:16:00 0
AK Parti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim’in ardından uyum içerisinde çalıştıkları AK Partili Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ile Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’la ‘Yola Devam’ edeceklerini açıklayacağı öğrenildi.

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Zonguldak’ın ilçe ve belde belediye başkan adaylarını açıklaması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Cumhur İttifakı Adayı olarak açıkladığı Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın uyum içerisinde çalıştığı Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ile Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’la, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak seçimlere gireceği AK Parti’nin güvenilir kaynaklarından edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

Kozlu’da yangın… Ekipler kapıyı kırarak müdahale etti…

2

Çağlayan: Özgür Özel'den doğruları beklemek abestir

3

Zonguldak’ta olay… Ünlü gazetecinin annesi balkondan düşerek hayatını kaybetti…

4

Gazeteci Mirzo evinde ölü bulundu...

5

Çınar yazdı, Telekom yaptı… Tehlike bertaraf edildi…