Ali Duyar’da çağrı yaptı… Birlikte Kozlu’nun sorunlarını çözmeye var mısınız?

Ali Duyar’da çağrı yaptı… Birlikte Kozlu’nun sorunlarını çözmeye var mısınız?

KOZLU 22.05.2025 13:58:00 0
Ali Duyar’da çağrı yaptı… Birlikte Kozlu’nun sorunlarını çözmeye var mısınız?

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar, Çınar Medya’nın ‘Kozlu için el ele verelim’ çağrısına henüz cevap vermezken kendi sosyal medya hesabından ise, “Birlikte Kozlu’nun Sorunlarını Çözmeye Var Mısınız?” çağrısı yaptı.

AK Partili Duyar yaptığı paylaşımında; “Birlikte Kozlu’nun Sorunlarını Çözmeye Var Mısınız?

VARAN 1

Yer: Güney Mahallesi

Aylardır, haftalardır süre gelen kanalizasyon sorunu 

Kozlu’muzun temel sorunları gün geçtikçe büyümekte, vatandaşlarımız çözüm beklemektedir. Kanalizasyon, altyapı ve çevre sağlığı gibi hayati konularda gözle görülür bir ihmal söz konusudur.

Sayın Belediye Başkanı, sosyal medya üzerinden tarafımıza müzakere çağrısı yapmaktadır. Oysaki müzakere değil, icraat zamanıdır. Halkın sesine kulak verilmelidir.

Aşağıda paylaştığımız görüntüler, sahadaki gerçek durumu açıkça ortaya koymaktadır. Kozlu halkı, artık çözüm bekliyor.

Bizler AK Parti Kozlu İlçe Teşkilatı olarak, her zaman halkımızın yanındayız. Sorunların örtbas edilmesine değil, çözülmesine talibiz” ifadelerini kullandı.

Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

2

MHP'li Karali'den olay paylaşım... Kim bu seri k*til...

3

Kozlu kamuoyuna duyuru...

4

Zonguldak’ın lezzetlerini tüm Türkiye tatmalı

5

Kozlu için büyük buluşma çağrısı… Ya gelin konuşun ya da...