Tarih: 26.02.2025 11:02

Bahaddin Arı, KGD Başkanlığı'na adaylığını açıklıyor...

Facebook Twitter Linked-in

Karaelmas Gazeteciler Derneği'nin (KGD) Nisan 2025'te yapılacak olan genel kurulu için adaylar belli olmaya başladı. Susma Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Bahaddin Arı, kongre öncesinde adaylık açıklamasını yapmak üzere harekete geçti.

Değişim ve daha aktif bir yönetim anlayışıyla yola çıkan Bahaddin Arı, 28 Şubat Cuma günü saat 14.00'te KGD binasında adaylığını açıklayacak. Arı, yeni projeler ve etkinliklerle derneği daha güçlü bir hale getirmeyi hedefliyor.

Adaylık açıklaması öncesinde bir mesaj yayımlayan Bahaddin Arı, şunları söyledi: "Değerli meslektaşlarım, bildiğiniz gibi her türlü zorluğa rağmen 27 yıldır Zonguldak’ta gazetecilik yapıyorum. Şimdi, sizlerle birlikte haklarımızı savunmak ve gazeteciliği bu kentte hak ettiği noktaya taşımak için bu göreve talibim. Ben burada sadece bir adaylık açıklaması yapmıyorum. Gazeteciliğin ve Zonguldak’ın geleceği için bir söz veriyorum ve diyorum ki: Gazeteciler emeklerinin karşılığını alacak, gazeteciler yalnız kalmayacak. Bu şehirde gazetecilik susmayacak."

Bahaddin Arı'nın adaylığı, Zonguldak gazeteciliği ve derneğin geleceği adına büyük bir değişim vaat ediyor. Adaylık açıklamasının ardından, dernek üyeleri ve Zonguldak halkı, Arı'nın planlarını daha yakından takip etme fırsatı bulacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —