Başhekim Bahadır devreye girdi, personelin yemek krizi çözüldü...

ZBEÜ Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Burak Bahadır’ın devreye girmesiyle nöbet tutan personelin yaşadığı yemek krizi çözüldü.

KOZLU 22.02.2024 12:59:00 0
Başhekim Bahadır devreye girdi, personelin yemek krizi çözüldü...

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Burak Bahadır’ın devreye girmesiyle nöbet tutan personelin yaşadığı yemek krizi çözüldü.

Memur Sen'e bağlı Üniversite Sağlık Sen Şubesi Başkanı Yiğit Osman Darıcı yaptığı açıklamada, “Hastane çalışanlarımız büyük bir özveriyle çalışırken onların çalışma hayatını kolaylaştırmak adına 1 Mart 2024 tarihinden itibaren kliniklerde nöbet tutan personele daha önceden olduğu gibi yemek bırakılmaya yeniden başlanacaktır.

ZBEÜ hastanesinde çalışanlarımızın, özellikle vardiya usulü çalışan hemşirelerimizin yaptığı işin ne kadar zor olduğunu biliyor ve onların çalışma hayatını kolaylaştırmak için bu talebimize olumlu karşılık veren ve Göreve geldikleri günden bu yana çalışanların refahı ve huzuru için gece gündüz demeden çalışan başta ZBEÜ Hastanesi değerli başhekimi Prof. Dr. Burak Bahadır, Hastane Başmüdürü Oğuzhan Bilgiç ve tüm ekibe teşekkür ediyoruz” dedi.

Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

MHP'li Atakan Karali çağrı yaptı ve ekledi: Kozlu Sahili kimsenin keyfine teslim edilemez…

2

Kozlu’da Zeki D. kendini vurdu… Haber geldi...

3

Muhtardan acı haber geldi...

4

Kozlu'da sağanak yağış mesaisi

5

Kozlu Belediyespor yönetimi sahaya çıktı: Gençlere sahip çıkalım çağrısı...