Tarih: 17.02.2025 11:38

Çağlayan: Zonguldak’ta 4 bin yeni üye yaptık

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çağlayan, partilerine katılımın hızla arttığını belirtti ve son olarak Zonguldak’a 4000’den fazla yeni üye kazandırıldığını ifade etti.

“PARTİMİZE KATILIMLAR SÜRÜYOR”

Çağlayan, Türkiye’nin farklı illerinde olduğu gibi Zonguldak’ta da partiye olan ilginin her geçen gün arttığını söyledi. “Zonguldak’a da Aralık ayında 4000 kişinin üzerinde yeni üye kaydı yapıldı. Cumartesi ve pazar günleri ilçelerimizde stantlarımızı kurarak vatandaşlarımızla bir araya geldik. Özellikle gençlerin ilgisini görmek, partimize olan katılımların daha da hızlandığını gösteriyor. En son ziyaret ettiğimiz statlarda, 2002 doğumlu bir kardeşimiz, yani partimizin iktidara geldiği gün doğan bir genç de üyelik başvurusunda bulundu. Bu katılımlar devam edecektir” dedi.

“SALTUKOVA’DA DA SORUN YOK”

Çağlayan, Saltukova Belde Başkanı Mehmet Çelebi’nin görevden affını istemesiyle ilgili de açıklamada bulundu. Çelebi’nin partilerine büyük katkı sağlayan değerli bir isim olduğunu söyleyen Çağlayan, herhangi bir sorun olmadığının altını çizdi. “Mehmet Çelebi başkanımız bizim sevdiğimiz, çok kıymetli bir büyüğümüzdür. Kendisi aday adayımızdı, ardından göreve devam etti. Ancak kendi kişisel sebeplerinden dolayı istifasını verdi. Bununla ilgili herhangi bir sorun veya problem yok. Mehmet başkanımız davasında liderinin izinden gitmeye devam edecektir. Saltukova'da belde başkanlığı değişikliği olacak ama bu tamamen Mehmet Çelebi’nin kendi tercihidir” dedi.

Çağlayan, Zonguldak’ta çalışmalarına devam ettiklerini ve bu tür gelişmelerin parti için önemli bir engel teşkil etmediğini ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —