CHP’liler kan bağışladı

CHP’liler kan bağışladı

ZONGULDAK 11.12.2025 15:43:00 0
CHP’liler kan bağışladı

CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural ve parti örgütü, Kızılay Kan Merkezi’nin Gazipaşa’da düzenlediği kampanyaya toplu katılım sağlayarak destek verdi. Kan bağışının önemine dikkat çeken Dural, “Kırmızının en güzel hâlini bugün yaşatacağız” diyerek tüm Zonguldaklıları kan vermeye davet etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural ve ekibi, Kızılay Kan Merkezi tarafından Gazipaşa’da düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek verdi. Merkez İlçe Başkanı Nazmi Özden ve ekibinin yanı sıra Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan ve ekibi de kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Zonguldaklılara kan bağışı çağrısında bulunan Dural, “Bugün burada özel bir günü yaşıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri olarak Kızılay’a kan vereceğiz. Partimiz, Atasının izinde milletinin hizmetinde; bugün de milletine kan vererek bu hizmeti sürdürüyor. Güzel bir sloganımız var: Kırmızının en güzel hâlini bugün yaşatacağız. Kızılay özel bir kurumdur ve tüm Zonguldaklıları kan vermeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

“Sanal bahis gençler için tehdit oluşturuyor”

2

Kozlu'da can pazarı yaşandı... Şoför f*c*ayı önledi...

3

Kozlu’da yangın… Ekipler kapıyı kırarak müdahale etti…

4

Çağlayan: Özgür Özel'den doğruları beklemek abestir

5

Zonguldak’ta olay… Ünlü gazetecinin annesi balkondan düşerek hayatını kaybetti…