CHP'liler Kozlu’da esnaf gezdi

CHP'liler Kozlu’da esnaf gezdi

KOZLU 18.07.2025 16:43:00 0
CHP

CHP İl Başkanı Devrim Dural, Kozlu’da esnafla bir araya geldi; sorunları dinledi, çözüm sözü verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, Kozlu ilçesinde bir dizi esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyaretlere CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan ve ilçe yöneticileri de eşlik etti.

CHP heyeti, sabah saatlerinde ilçede faaliyette bulunan çeşitli iş yerlerini gezerek esnaflarla birebir temas kurdu. İl Başkanı Devrim Dural, esnafın ekonomik sıkıntılarına dikkat çekerek, “Küçük işletmeler ülkemizin bel kemiği. Onların ayakta kalabilmesi için yerel ve merkezi yönetimlerin daha etkin çözümler üretmesi gerekiyor” dedi.

Ziyaretler sırasında esnaf, artan maliyetler, azalan müşteri sayısı ve ekonomik durgunluk gibi konulardan şikâyet etti. Dural ise CHP olarak halkın ve esnafın sesi olmaya devam edeceklerini vurguladı.

CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan da yaptığı açıklamada, “Sahadan hiç kopmuyoruz. Esnafın nabzını tutmak, yereldeki sorunları genel merkeze iletmek ve çözüm üretmek bizim öncelikli görevimiz” ifadelerini kullandı.

Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

CHP'liler Kozlu’da esnaf gezdi

2

CHP'liler, Kozlululara aşure ikram etti...

3

Zonguldak'ta olay... İş makinesi yola düştü...

4

Ebru ve Mert evliliğe ilk adımı attı

5

Kozlu Sahilinde elektrik telleri yanıyor