KIYMETLİ ZONGULDAKLI HEMŞERİLERİM,
Yeni yıla; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere, tutuklu belediye başkanlarımızın olduğu; halkın iradesine ve basın özgürlüğüne yönelik baskıların giderek arttığı bir ortamda giriyoruz.
Geride bıraktığımız 2025 yılı, ne yazık ki halkımız için derin bir geçim mücadelesinin, adaletsizliğin ve eşitsizliğin yılı olmuştur. Emeklinin, işçinin, gençlerin ve dar gelirlinin yaşamı her geçen gün daha da zorlaşmış; geçinemeyen milyonların çığlığı her yerde yükselmiştir.
Tüm bu zorluklara rağmen 2026 yılına umudumuzu koruyarak giriyoruz. Çünkü biliyoruz ki gecenin en karanlık anı, şafağın sökmeye en yakın olduğu andır. Dayanışmayla, mücadeleyle ve halktan yana siyasetle bu düzeni değiştirecek; daha çok kalbe dokunarak adaleti, özgürlüğü ve insanca yaşamı bu kadim topraklara mutlaka getireceğiz.
2026 yılının; hukukun üstünlüğünün yeniden egemen olduğu, halkın iradesinin baskılanmadığı, kimsenin geçim derdiyle ezilmediği, çocukların yatağa aç girmediği bir yıl olmasını diliyorum. Bu mücadeleyi birlikte büyütecek, geleceği yine hep birlikte kuracağız.
Hepinize mutlu seneler diliyorum.
DEVRİM DURAL
CHP ZONGULDAK İL BAŞKANI