Ereğli'yi sel vurdu...

Ereğli'yi sel vurdu...

KDZ. EREĞLİ 8.10.2025 19:19:00 0

Ereğli

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde akşam saatlerinde aniden bastıran dolu ve sağanak yağışı, ilçe merkezinde yaşamı olumsuz etkiledi.

Kısa sürede etkisini artıran yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklar suyla kaplanırken, işyerlerine su girdi. Özellikle çarşı merkezinde tıkanan giderler taşkınlara yol açtı; yollar göle döndü, esnaflar dükkanlarını korumak için kendi imkânlarıyla su tahliyesi yapmaya çalıştı.

Dolu yağışı nedeniyle bazı bölgelerde araçların üzeri beyaza büründü, sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. Devrek Yol ayrımı ve çevresinde trafik yoğunluğu yaşandı.

TEMİZLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde akşam etkili olan dolu ve sağanak yağışın ardından yaşam normale dönmeye başladı.

Yağış sırasında suyla kaplanan cadde ve sokaklarda belediye ekipleri temizlik ve tahliye çalışmalarını sürdürdü. Tıkanan mazgallar açılırken, yollar ile su basan işyerlerinden sular tahliye edildi.

Özellikle çarşı merkezinde yoğun şekilde hissedilen yağışın ardından ekipler, çamur ve atıkların temizlenmesi için bölge genelinde çalışma yürüttü.

Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal da yağıştan etkilenen bölgeyi ziyaret ederek esnafa geçmiş olsun dileğinde bulundu. Kaymakam Köksal, ekiplerin koordineli şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

 

Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

Çaycuma'da ceviz büyüğünde dolu yağdı... Otomobil devrilen ağacın altında kaldı...

2

Zonguldak’ta 16 yaşındaki çocuk doğum yaptı

3

Zonguldak’ta skandal... Milyonları hesabına geçiren bankacı tutuklandı...

4

Eren Enerji’de patlama!

5

Göçükten acı haber geldi… 5 işçiden 1’i hayatını kaybetti…