Faruk Çaturoğlu’nun annesi son yolculuğuna uğurlandı

Faruk Çaturoğlu’nun annesi son yolculuğuna uğurlandı

ZONGULDAK 28.09.2025 17:24:00 0
Faruk Çaturoğlu’nun annesi son yolculuğuna uğurlandı

AK Parti 25 ve 26’ncı Dönem Zonguldak Milletvekili ve Alaplı eski Belediye Başkanı Faruk Çaturoğlu’nun annesi Ayşe Çaturoğlu, Alaplı Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Ayşe Çaturoğlu için düzenlenen cenaze töreni, ikindi namazına müteakip Alaplı Merkez Camii'nde gerçekleştirildi. Törenin ardından merhumenin naaşı, Alaplı’nın Kılçak köyünde defnedildi.

Cenaze törenine; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu ve Saffet Bozkurt, CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, AK Parti Zonguldak eski Milletvekili Hamdi Uçar, önceki dönem AK Parti İl Başkanı M. Celil Uzun’un yanı sıra siyasi parti temsilcileri, iş insanları, Çaturoğlu ailesinin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çınar Medya Ailesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet; başta Çaturoğlu ailesi olmak üzere tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

Eren Enerji’de patlama!

2

Göçükten acı haber geldi… 5 işçiden 1’i hayatını kaybetti…

3

Çaycuma’da tarihi imza!

4

Ahilik Haftası törenle başladı

5

CHP’li Merve Arslan’dan kongre teşekkürü