Hastanede sistemler çöktü: Hastalar tedavi olmadan geri gönderiliyor...

Hastanede sistemler çöktü: Hastalar tedavi olmadan geri gönderiliyor...

ZONGULDAK 15.01.2026 20:37:00 0
Hastanede sistemler çöktü: Hastalar tedavi olmadan geri gönderiliyor...

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne akşam saatlerinde rahatsızlanarak başvuran hastalar, iddiaya göre sistem arızası nedeniyle tedavi olamadan geri gönderildi. Saatlerce muayene olmak için bekleyen hastalara, hastane sisteminin çöktüğü gerekçesiyle işlem yapılamadığı bildirildi.
Yaşanan aksaklık nedeniyle bazı hastaların BEUN Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne yönlendirildiği öne sürüldü. Özellikle taksiyle hastaneye gelen hasta ve hasta yakınları, yönlendirmeye tepki gösterdi.
Hasta yakınları, “Tedavi olabilmek için zor şartlarda buraya geliyoruz. BEUN Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne gitmek için en az 700-800 lira taksi ücreti ödemek zorunda kalıyoruz” diyerek yaşadıkları mağduriyeti dile getirdi.
Yetkililerden konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, yaşanan durum hastalar arasında tepkilere neden oldu.

Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

Zonguldak'ta orman yanıyor... Ekipler alarma geçti...

2

ÖMER BİLGİN'İN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

3

SAMET AYIK'IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

4

KAMURAN KARADAĞ'IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

5

VEFAT VE TEŞEKKÜR