Kafkametler’in kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları 128 gündür sürüyor...

Kafkametler’in kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları 128 gündür sürüyor

KDZ. EREĞLİ 26.03.2024 11:41:00 0
Kafkametler’in kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları 128 gündür sürüyor...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde geçen yıl 19 Kasım'da batan kuru yük gemisi Kafkametler’in kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları sürüyor.
Karadeniz Ereğli ilçesinde geçen yıl 19 Kasım günü fırtına sebebiyle askeri mendireğe çarpan Türk bayraklı yük gemisi Kafkametler, çarptıktan bir süre sonra battı. Geminin 12 mürettebatından 5’inin cansız bedenine ulaşıldı.
Geminin kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları 128. gününde devam etti. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, AFAD, Sahil Güvenlik ve diğer kurumlar denizden arama çalışmalarını sürdürdü. Kıyı bölgesi, limanların içi ve dışındaki çalışmalara dalgıçlar da eşlik etti. Batan Kafkametler’in enkazını kaldırma çalışmaları da devam ediyor.
İlçede aynı gün ikiye bölünen Kamerun bayraklı Pallada isimli geminin enkazı kesilerek kamyonlara yükleniyor.

Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

Kozlu’da freni boşalan araç takla attı… Genç kadın mühendis yaralandı…

2

Bakan Bayraktar, Kozlu'da madenciyle iftar yaptı... Üretim için tedbirler alıyoruz...

3

Kozlululara müjde... Üst yol dolmuş hattında kısıtlama kaldırıldı...

4

Zonguldak'ta acı olay... Arkadaşını kurtarmak isterken canından oldu

5

Feci kaza... 4'ü ağır 5 yaralı...