Kozlu Belediyesi, ATA için lokum dağıttı

Kozlu Belediyesi, ATA için lokum dağıttı

KOZLU 10.11.2025 16:05:00 0
Kozlu Belediyesi, ATA için lokum dağıttı

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 87’nci yıl dönümünde Kozlu Belediyesi anlamlı bir etkinliğe imza attı. Belediye ekipleri, Kozlu Aziziye Camii önünde ikindi namazı sonrasında camiden çıkan cemaate lokum ikramında bulundu.
Atatürk’ün ruhuna ithafen gerçekleştirilen etkinlikte, ikindi namazını kılan vatandaşlara lokum dağıtıldı. Lokum dağıtımına Kozlu Belediye Başkanvekili Mesut Cora, CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan, belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri de katıldı.
Kozlu Belediyesi yetkilileri, 10 Kasım’ın yalnızca bir yas günü değil, aynı zamanda Atatürk’ün fikirlerini yaşatma ve minnetle anma günü olduğunu vurguladı.

 

 

Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

Kozlu’da f*ciaya davetiye çıkarılıyor… Rögar kapaklarının etrafını ağaç dallarıyla kapattılar…

2

SEVGİ, SAYGI, MİNNET VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

3

Üzerine benzin döküp ateşe verdi

4

Başkan Öztürk’ten Karaveli’ye sert tepki: Halkı yanıltmanın anlamı yok...

5

Milletvekili Avcı'dan Kozlu'ya müjde: Kozlu Sahili Kıyı Yapıları ve Mendirek İnşaat Projesi ihaleye çıkıyor...