Kozlu için büyük buluşma çağrısı… Ya gelin konuşun ya da...

Kozlu için büyük buluşma çağrısı… Ya gelin konuşun ya da...

KOZLU 20.05.2025 19:50:00 0
Kozlu için büyük buluşma çağrısı… Ya gelin konuşun ya da...

Batı Karadeniz’in incisi konumunda olan ve Zonguldak’ın nüfusu hızla artan ilçelerin başında gelen Kozlu İlçemiz maalesef değişim, dönüşüm ve gelişim noktasında birçok ilçeden hatta beldeden bile geri kalmış durumda.
Yaklaşık 13 yıl önce ilçe olmasına rağmen kamu yatırımları ve istihdam alanları başta olmak üzere altyapı, doğalgaz, dere ıslahı, köprülerin yenilenmesi gibi temel ihtiyaçların bile karşılanmadığı Kozlu, son günlerde karşılıklı kısır çekişmelerin yaşanmasıyla anılıyor.
Kozlu İlçesi’nin tarafsız ve objektif günlük yayın organı Çınar Medya olarak, ilçemizin gelişmesi, dönüşmesi, değişmesi, istihdam alanlarının yaratılarak ekonomisinin canlanması açısından önemli bir çağrı yapıyoruz.
Hepimiz Kozlu’da yaşıyoruz, cenazelerde, düğünlerde, resmi ve dini bayramlarda yan yana oluyoruz. Kozlu’nun ve Kozluluların geleceği için kısır çekişmeleri ya da suni gündemle yaratılan kaos ortamı hiç kimseye fayda sağlamaz. Kozlu için birlikte tek vücut olmamız gerektiğine inandığımız için taşın altına değil elimizi gövdemizi koyarak, Kozlu Belediye Başkanı Sayın Altuğ Dökmeci’yi, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Sayın Ali Duyar’ı, CHP Kozlu İlçe Başkanı Sayın Merve Arslan ve MHP Kozlu İlçe Başkanı Sayın Atakan Karali, Kozlu İlçemizi geleceğe taşımak adına gününü ve saatini kendilerinin belirleyeceği Kozlu Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz ve sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak önemli buluşmaya davet ediyoruz. İnanıyoruz ki, Kozlu İlçesi’nde gerçekleşecek bu büyük buluşmada sağlanacak birliktelik ilçemizi geleceğe hızla ve güvenle taşıyacaktır. Söz konusu olan Kozlu’muzdur. Umuyoruz ki bu tarihi çağrıya siyasetçilerimiz kayıtsız kalmayarak, Kozlu’muz için ellerini taşın altına koyacaktır.

Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

2

Kozlu için büyük buluşma çağrısı… Ya gelin konuşun ya da...

3

Gençlerimizin bayramını kutluyoruz...

4

İBRAHİM ÖZDEMİR'İN 19 MAYIS MESAJI

5

ALİ DUYAR'IN 19 MAYIS MESAJI