Kozlu Uzungüney Köyü grup yolu için karar verildi...
Zonguldak’ın Kozlu İlçesine bağlı Uzungüney Köyü grup yolunun trafik güvenliğini tehlikeye düşüren yaklaşık 200 metrelik alandaki kayaların temizlenmesi için çalışma başlatılacak.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesine bağlı Uzungüney Köyü grup yolunun trafik güvenliğini tehlikeye düşüren yaklaşık 200 metrelik alandaki kayaların temizlenmesi için çalışma başlatılacak.
İl Genel Meclisinin Şubat/2024 döneminin son birleşiminde, “İlimiz Kozlu İlçesi Uzungüney Grup Yolu üzerinde, trafik güvenliğini tehlikeye düşüren yaklaşık 200 metrelik bir alan bulunmaktadır. Bahsi geçen alanda bulunan kayalar can ve mal güvenliğini tehlikeye soktuğundan, kayaların temizlenmesi ile ilgili gerekli kurum izinlerinin alınması ile ilgili; İmar ve Bayındırlık, Köylere Yönelik Hizmetler ile İçişleri Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 7 – 6 – 2 sayılı raporlarının görüşülmesi” yazılı teklifi görüşüldü.
Üyeler ilgili komisyonların, “İl Özel İdaresi gerek gördüğünde Kozlu İlçesi Uzungüney Grup Yolu üzerinde, trafik güvenliğini tehlikeye düşüren yaklaşık 200 metrelik bir alan bulunmaktadır. Bahsi geçen alanda bulunan kayalar can ve mal güvenliğini tehlikeye soktuğundan, kayaların temizlenmesi işinin müteahhit eliyle yapılabilir” şeklindeki raporlarını oybirliğiyle onayladı.
-
1
Kozlu’nun çocukları şampiyon… Tebrikler bizim uşaklar…
-
2
Feci kaza... İzmit'ten Zonguldak'a acı haber... Cenaze programı belli oldu...
-
3
CHP’li Hamdi Akyüz, Kadıoğlu Mozaiklerinin akıbetini sordu...
-
4
Kozlu Muhtarlar Derneği’nin iftarında maden şehitleri dualarla anıldı
-
5
Kozlu Belediyesi’nin geçmiş dönem ihalelerinde şok usulsüzlük iddiası!
-
6
263 Kozlu Maden Şehidi anılacak
-
7
Zonguldak'ta 7 araç kaza yaptı... Çok sayıda yaralı var...
-
8
Zonguldaklı Üsteğmen Hüsnü Doğan Kalyoncu toprağa verildi
-
9
Zonguldak'a şehit ateşi düştü... Cenaze programı belli oldu...
-
10
Maden şehitlerine hüzünlü veda

