Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Belediye Meclis Üyeleri Havva Özdemir ve Ömer Bilgin ile Güney Mahallesi Muhtarı Levent Karadağ, Engelliler Haftası dolayısıyla özel bireyleri evlerinde ziyaret etti.
Ziyaretlerde vatandaşların hal ve hatırlarını soran heyet, aynı zamanda Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci’nin selamlarını da iletti. Engelli bireylerle yakından ilgilenen ekip, onların taleplerini dinleyerek not aldı.
CHP’li Belediye Meclis Üyesi Ömer Bilgin, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Engelliler Haftası vesilesiyle, Kozlu Belediye Meclisi’nin CHP’li üyeleri olarak Güney Mahallesi’nde Muhtarımız Levent Karadağ ile birlikte vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ettik. Hem hal hatır sorduk hem de ihtiyaçlarını dinleme fırsatı bulduk. Belediye Başkanımız Altuğ Dökmeci’nin selamlarını ilettik. Misafirperverlikleri için tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, sağlık ve huzur dolu günler diliyoruz.”