Kozlu’da ittifak kararı aldılar...

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesi siyasi partililerde hareketlilik devam ediyor.

19.02.2024 11:53:00 0
Kozlu’da ittifak kararı aldılar...

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesi siyasi partililerde hareketlilik devam ediyor. Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Şenol Cin, Zonguldak Merkez İlçe ile Kozlu İlçesi’nde DEVA Partisi’yle ittifak yapacaklarını açıkladı.

Zonguldak Belediye Başkan Adaylarının Şendoğan Yavuz olduğunu açıklayan Cin, Kozlu İlçesi’nde ise DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Fatih Keleş’i destekleyeceklerine dikkat çekti.

Gelecek Partili Şenol Cin gazetecilere yaptığı açıklamada, “Aday belirleme çalışmalarımız güzel sonuçlanmaya başladı. Zonguldak Belediye Başkan Adayımız kesinleşti. Partimiz kurucularımızdan Şendoğan Yavuz kardeşimiz göreve talip oldu. Kendisine teşekkür ederiz. Meclis üyesi adaylarını belirledi. İnşallah başvurusunu yapacak. Zonguldak merkezde aynı zamanda DEVA Partisi’yle ittifak halindeyiz. DEVA Partisi bize Merkez İlçede destek verecek. Kozlu'da İlçesi’nde de biz DEVA Partisi'ne destek vereceğiz. Diğer ilçe ve belde belediyelerde de Salı gününe kadar adaylarımızı belirleyeceğiz. 

İl Genel Meclis üyelerimiz ve belediye meclis üyelerimiz hazır. Seçim Kurulu’na yarına kadar onların da başvurularını yaptıktan sonra hepsini basın toplantısı yaparak kamuoyuna tanıtacağız.

Gelecek Partisi olarak bu yarışta biz de varız ve iddialıyız. Partimizin güzel oy alacağını düşünüyoruz. Kendi gücümüzü görmek istiyoruz” dedi.

 

 


Haberi Sesli Oku
Röportajlar

CHP’de Tolga Gören bombası...

1

Özdemir: Pes etmek yok...

2

Kozlulu esnaf ve sanatkarlar, Başkan Dökmeci’yi kutladı...

3

CHP’li Akın ile Uzun, Dökmeci’ye başarılar diledi....

4

Dökmeci, iş insanlarını ağırladı...

5

TTK’ya alınacak 44 kişi için başvurular başladı...