Kozlu’da uygunsuz duba ve tabelalar kaldırıldı
Kozlu’da uygunsuz duba ve tabelalar kaldırıldı
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi'nde belediye ekipleri şehir estetiği ve trafik güvenliği adına önemli bir uygulamaya imza attı. Sabah saatlerinde Kozlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde yol kenarlarına izinsiz ve uygunsuz şekilde yerleştirilen duba ve reklam tabelalarını toplayarak müdahalede bulundu.
Kozlu Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, denetimlerin devam edeceği vurgulanarak şu ifadelere yer verildi:
“Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından çarşı merkezinde uygunsuz şekilde konumlandırılan duba ve reklam tabelaları toplanmıştır. Vatandaşlarımızın güvenliği ve şehir düzeninin korunması için denetimlerimiz aralıksız devam edecektir.”
Yetkililer, işletme sahiplerinden yaya ve araç trafiğini engelleyecek uygulamalardan kaçınmaları konusunda duyarlılık beklediklerini belirtti.
-
1
Kozlu’nun çocukları şampiyon… Tebrikler bizim uşaklar…
-
2
Feci kaza... İzmit'ten Zonguldak'a acı haber... Cenaze programı belli oldu...
-
3
CHP’li Hamdi Akyüz, Kadıoğlu Mozaiklerinin akıbetini sordu...
-
4
Kozlu Muhtarlar Derneği’nin iftarında maden şehitleri dualarla anıldı
-
5
Kozlu Belediyesi’nin geçmiş dönem ihalelerinde şok usulsüzlük iddiası!
-
6
263 Kozlu Maden Şehidi anılacak
-
7
Zonguldak'ta 7 araç kaza yaptı... Çok sayıda yaralı var...
-
8
Zonguldaklı Üsteğmen Hüsnü Doğan Kalyoncu toprağa verildi
-
9
Zonguldak'a şehit ateşi düştü... Cenaze programı belli oldu...
-
10
Maden şehitlerine hüzünlü veda

