Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" kapsamında düzenlenecek yılsonu sergisi, renkli etkinliklerle vatandaşlarla buluşacak.
29 Mayıs 2025 Perşembe günü saat 13.00’te Kozlu Şehit Piyade Kıdemli Uzman Çavuş Mustafa Sezer Meydanı’nda açılacak sergide, kursiyerlerin usta öğreticiler eşliğinde yıl boyunca hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilenecek.
Etkinlikte, sadece kursiyerlerin emekleri sergilenmekle kalmayacak; aynı zamanda Kozlu Halk Eğitimi Merkezi öğretmenleri tarafından düzenlenecek “Geçmişten Günümüze Yöresel Kıyafetler Defilesi” ile ziyaretçilere nostaljik bir yolculuk da sunulacak.
Sergi, hem kursiyerlerin emeğini görünür kılmayı hem de yerel el sanatlarına olan ilgiyi artırmayı amaçlıyor. Kozlu Halk Eğitimi Merkezi yetkilileri, tüm vatandaşları bu anlamlı etkinliğe davet etti.