Memur-Sen’liler Kızılcahamam’da buluştu...

Memur-Sen’liler Kızılcahamam’da buluştu.

Gündem 25.02.2024 11:51:00 0
Memur-Sen’liler Kızılcahamam’da buluştu...

Memur-Sen Konfederasyonu’nun 23-25 Şubat tarihleri arasında Kızılcahamam’daki ‘8. Başkanlar Kurulu Türkiye Buluşmaları Çalıştayı’na TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’da katıldı. Çalıştay’da Zonguldak’ı temsilen Enerji Bir-Sen Şube Başkanı Sedat Güngör’de yer alarak, Enerji Bir-Sen 19. Başkanlar Kurulu Toplantısına da katıldı.

Enerji Bir-Sen Şube Başkanı Güngör çalıştayla ilgili verdiği bilgilerde, “Memur-Sen Konfederasyonu'muzun 23- 25 Şubat tarihleri arasında Kızılcahamam da düzenlediği ‘8. Başkanlar Kurulu Türkiye Buluşmaları’ kapsamındaki programımıza birinci gün Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanımız Sn. Numan Kurtulmuş Bey katılmış olup kendisine Kamu Çalışanlarının sorunları yerinde iletilmiştir. 

İkinci günkü Çalıştayımız olan, "Mühendislik Meslek Kanunu ve Teknik Hizmetler Sınıfının Sorunları" programımıza da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sn Abdulkadir Uraloğlu katılmıştır.

Çalıştayımızın son bölümünde de, Çalıştaya davet edilen kurum temsilcisi bürokratların çalışmalarıyla sonlanacaktır. Ortaya konacak bütün görüş ve çalışmalar dosyalar ve de teklifler haline getirilip, çözümleri için muhataplarına sunulacaktır. Enerji Bir-Sen olarak çalıştayda yerimizi aldık. 

Memur-Sen 8. Büyük Türkiye Buluşması kapsamında, Enerji Bir-Sen 19. Başkanlar Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik" dedi.

 


Haberi Sesli Oku
Röportajlar

CHP’de Tolga Gören bombası...

1

Özdemir: Pes etmek yok...

2

Kozlulu esnaf ve sanatkarlar, Başkan Dökmeci’yi kutladı...

3

CHP’li Akın ile Uzun, Dökmeci’ye başarılar diledi....

4

Dökmeci, iş insanlarını ağırladı...

5

TTK’ya alınacak 44 kişi için başvurular başladı...