MHP’liler Kozlu’da “Hayırlı Günler Komşum” ziyaretlerinde bulundu

MHP’liler Kozlu’da “Hayırlı Günler Komşum” ziyaretlerinde bulundu

KOZLU 9.12.2025 18:01:00 0
MHP’liler Kozlu’da “Hayırlı Günler Komşum” ziyaretlerinde bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Çağatay İpekçi, Merkez İlçe Başkanı Gündüz Torlak, Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali, KAÇEP İlçe Başkanı Nurcan Akbulut ve KAÇEP İlçe Başkan Yardımcısı Dilek Karali ile birlikte Kozlu ilçesinde “Hayırlı günler komşum” ziyaretlerinde bulundu.

Ziyaretlerine Kozlu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz ile Kozlu Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Yılmaz ve yönetimiyle başlayan MHP heyeti, ardından ilçe merkezindeki esnafları dolaşarak vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

MHP heyeti, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin “Terörsüz Türkiye” çağrısını hem STK temsilcilerine hem de vatandaşlara aktararak; birlik, huzur ve milli güvenlik konusundaki kararlılığını vurguladı.

 

 

Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

Kozlu'da karla mücadele aralıksız sürüyor...

2

Zonguldak'ta her yer bembeyaz oldu... Mahalle yolları karla kaplandı...

3

Feci olay... Trenin çarptığı araç sürücüsü öldü...

4

KADİR ÇETİN'İN YENİ YIL MESAJI

5

TURAN EMEKSİZ'İN YENİ YIL MESAJI