Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Murat Kotra, beraberindeki parti heyetiyle birlikte Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Zonguldak eski MHP İl Başkanı Mustafa Korkutan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali ve KAÇEP İlçe Başkan Yardımcısı Dilek Karali’nin eşlik ettiği ziyarette heyet, ilçedeki çeşitli sivil toplum kuruluşları ve esnaflarla bir araya geldi.
Kotra ve beraberindeki parti yöneticileri; Kozlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şahin Kala, Kozlu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz, Kozlu Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Yılmaz ve dernek üyelerini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.
Heyet, Kozlu merkezde faaliyet gösteren esnafları da iş yerlerinde ziyaret ederek, talep ve beklentileri dinledi. Ziyaretlerde esnafın yaşadığı sorunlar ve yerel yönetimle ilişkiler konusunda karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.