Otomobil bariyerlere saplandı... Çok sayıda yaralı var...

Otomobil bariyerlere saplandı, 8 kişi yaralandı. Paramparça olan otomobildeki yangını vatandaşlar söndürdü.

Gündem 26.01.2024 11:49:00 0
Otomobil bariyerlere saplandı... Çok sayıda yaralı var...

Düzce’de dinlenme tesislerine girerken kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı. Kazada 2’si ağır 8 kişi yaralandı.
Kaza, Anadolu Otoyolu Yeşilyayla mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Aksaray’dan İstanbul’a seyir halinde olan Coşkun D. idaresindeki 68 ADR 024 plakalı Seat marka otomobil, Yeşilyayla mevkiinde dinlenme tesisine girmek isterken bariyerlere saplanarak alev aldı. Paramparça olan otomobildeki yangın bölgedeki vatandaşlar tarafından söndürülürken, yaralılar için bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa süre içerisinde olay yerine ulaşan ekipler araç içerisinde sıkışan yolcuları bulunduğu yerden çıkarttı. Kazada sürücü ile Miraç T. (9), Nevanur D. (2), Alparslan D. (4), Gökhan D. (40), Büşra T., Fadime D. ve Songül D. yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Nevanur D. ve Gökhan D.'nin sağlık durumum ağır olduğu öğrenildi.
Kaza sebebi ile kontrollü verilen yol aracın kaldırılmasının ardından normal seyrine döndü. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Öte yandan araç sürücüsü Coşkun D., kazadan sonra jandarma ve polis ekiplerine olayı anlatırken, gözyaşlarına hakim olamadı.


Haberi Sesli Oku
Röportajlar

CHP’de Tolga Gören bombası...

1

Özdemir: Pes etmek yok...

2

Kozlulu esnaf ve sanatkarlar, Başkan Dökmeci’yi kutladı...

3

CHP’li Akın ile Uzun, Dökmeci’ye başarılar diledi....

4

Dökmeci, iş insanlarını ağırladı...

5

TTK’ya alınacak 44 kişi için başvurular başladı...