Otomobil ikiye bölündü… Ölü ve yaralılar var…

Otomobil ikiye bölündü… Ölü ve yaralılar var…

ÇAYCUMA 9.12.2025 17:42:00 0

Otomobil ikiye bölündü… Ölü ve yaralılar var…

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen trafik kazasında seyir hâlindeki bir otomobilin kamyona çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı. Çarpmanın şiddetiyle otomobilin ikiye ayrıldığı görüldü.

Kaza, Çaycuma–Zonguldak karayolunda meydana geldi. İddiaya göre Çaycuma’dan Zonguldak istikametine seyreden ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen 78 YB 446 plakalı otomobil, önünde ilerleyen çakıl yüklü kamyona arkadan çarptı. Şiddetli çarpışmanın ardından otomobilde bulunan sürücünün olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Araçta bulunan iki kişi ise ağır yaralandı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık ekibi, Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile jandarma ve polis sevk edildi. Yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hayatını kaybeden sürücü, Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından morga götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

Kozlu’da yangın… Ekipler kapıyı kırarak müdahale etti…

2

Çağlayan: Özgür Özel'den doğruları beklemek abestir

3

Zonguldak’ta olay… Ünlü gazetecinin annesi balkondan düşerek hayatını kaybetti…

4

Gazeteci Mirzo evinde ölü bulundu...

5

Çınar yazdı, Telekom yaptı… Tehlike bertaraf edildi…