RAMAZAN AYINIZ MÜBAREK OLSUN...

RAMAZAN AYINIZ MÜBAREK OLSUN...

ZONGULDAK 28.02.2025 09:27:00 0
RAMAZAN AYINIZ MÜBAREK OLSUN...

İslam Aleminin en mübarek zaman dilimlerinden biri olan Ramazan Ayı, bugün akşam kılınacak ilk teravih namazı ile başlıyor. Müslümanlar, teravih namazının ardından bu gece ilk sahurlarını yaparak oruç ibadetine başlayacaklar.
Ramazan Ayı, sadece oruç tutmak değil, aynı zamanda manevi açıdan derinleşme, sabır ve paylaşma zamanıdır. Bu özel ayda hayır işlerinin, yardımlaşmanın ve toplumsal dayanışmanın ön plana çıkması, insanlık adına barış, huzur ve sağlık dileklerinin dile getirilmesi önemlidir. Ramazan boyunca müminler, teravih namazlarında bir araya gelir, sabah akşam dua ederek manevi bir arınma sürecine girerler.
Bu mübarek ayda, tüm İslam Aleminin oruçlarının kabul olmasını ve barışın, huzurun dünyaya hakim olmasını temenni ediyoruz.

Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

Kozlu'da olay... Otomobillerin üzerine ağaç devrildi...

2

Kozlu Sahil Yolunda feci kaza: Otomobil takla attı...

3

Kozlu'da olay... Kayalıklarda mahsur kaldı..

4

Genç kadın canına kıydı

5

Karaveli’den Kozlululara yol müjdesi...