Samet Ayık mazbatasını aldı
Samet Ayık mazbatasını aldı
İYİ Parti Kozlu İlçe 4. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden seçilerek güven tazeleyen İlçe Başkanı Samet Ayık, mazbatasını aldı.
Ayık’a mazbatası, İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla İlçe Seçim Kurulu tarafından takdim edildi. Ayık ve ekibinin, önümüzdeki günlerde yapılacak ilk toplantıda görev dağılımını gerçekleştirmesi bekleniyor.
Mazbata töreninin ardından konuşan İl Başkanı Yavuz Erkmen, “Hafta sonu yapılan kongre sonucu Kozlu İlçe Başkanlığına seçilen Samet Ayık ve yönetiminin bugün İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını almasında il ve yöneticileri olarak kendilerine eşlik ettik. Samet Başkanımızı ve yeni yönetimini tekrar tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
-
1
Kozlu’nun çocukları şampiyon… Tebrikler bizim uşaklar…
-
2
Feci kaza... İzmit'ten Zonguldak'a acı haber... Cenaze programı belli oldu...
-
3
CHP’li Hamdi Akyüz, Kadıoğlu Mozaiklerinin akıbetini sordu...
-
4
Kozlu Muhtarlar Derneği’nin iftarında maden şehitleri dualarla anıldı
-
5
Kozlu Belediyesi’nin geçmiş dönem ihalelerinde şok usulsüzlük iddiası!
-
6
263 Kozlu Maden Şehidi anılacak
-
7
Zonguldak'ta 7 araç kaza yaptı... Çok sayıda yaralı var...
-
8
Zonguldaklı Üsteğmen Hüsnü Doğan Kalyoncu toprağa verildi
-
9
Zonguldak'a şehit ateşi düştü... Cenaze programı belli oldu...
-
10
Maden şehitlerine hüzünlü veda

