Savcı tutuklama talep etti... Çetin Bozkurt ve arkadaşları mahkemeye sevk edildi...

Savcı tutuklama talep etti... Çetin Bozkurt ve arkadaşları mahkemeye sevk edildi...

DEVREK 21.04.2025 17:32:00 0
Savcı tutuklama talep etti... Çetin Bozkurt ve arkadaşları mahkemeye sevk edildi...

Zonguldak’ın Devrek İlçe Belediyesi’ndeki usulsüzlük iddialarına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, aralarında CHP’li eski belediye başkanı Çetin Bozkurt’un da bulunduğu 10 kişinin savcılık sorgusu tamamlandı. Savcılık, Çetin Bozkurt’un da dahil olduğu 8 kişiyi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk etti. Dönemin özel kalem müdürü R. K. ile tahsilat biriminde görevli U.K. ise, savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Soruşturma kapsamında, önceki dönem Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un yanı sıra, Raif Kabasakal, Recep Korun, Tuncay Ulupınar, Nafia Çakır, İsmail Karademir, Engin Kösekadem, Umut Karademir, Taha Korun ve Necmettin Derin de gözaltına alınmıştı. Geçtiğimiz Cuma günü Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarla gözaltına alınan şahıslar, sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçtikten sonra adliyeye sevk edildi.

Savcılığın tamamladığı sorguların ardından, Çetin Bozkurt, Recep Korun, Tuncay Ulupınar, Nafia Çakır, İsmail Karademir, Engin Kösekadem, Taha Korun ve Necmettin Derin'in tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

2

Kozlu'da olay... Evde ölü bulundu...

3

Kozlulu Erhan Er'den acı haber geldi... Cenaze programı belli oldu...

4

Zonguldak’ta büyük operasyon... Çok sayıda tutuklama var...

5

Kozlu, Dev Final İçin Tek Yürek! Trabzonspor U19 Takımı’na Destek Büyüyor...