Ülkü Ocakları Kozlu’da Kırış’a teslim edildi

Ülkü Ocakları Kozlu’da Kırış’a teslim edildi

KOZLU 26.09.2025 09:57:00 0
Ülkü Ocakları Kozlu’da Kırış’a teslim edildi

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İlçe Başkanlığı’nda görev değişimi yaşandı. Mevcut başkan Murat Kural, görevini Sabri Kırış’a devretti.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın olurları ve Zonguldak İl Başkanı Reşit Çelik’in takdirleriyle gerçekleştirilen devir teslim töreninde, Murat Kural yeni ilçe başkanı Sabri Kırış’a başarı temennilerinde bulundu.

Törende yapılan açıklamada, “Görevi devreden başkanımız Murat Kural’a bugüne kadar verdiği hizmetler ve yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, Zonguldak İl Ocak Yönetimindeki yeni görevinde başarılar diliyoruz. Görevi devralan Sabri Kırış’a da hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, çalışmalarında Allah’tan muvaffakiyetler niyaz ediyoruz” denildi.

Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

Eren Enerji’de patlama!

2

Göçükten acı haber geldi… 5 işçiden 1’i hayatını kaybetti…

3

Çaycuma’da tarihi imza!

4

Ahilik Haftası törenle başladı

5

CHP’li Merve Arslan’dan kongre teşekkürü