VALİ HACIBEKTAŞOĞLU'NDAN GMİS'E ZİYARET

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU'NDAN GMİS'E ZİYARET

ZONGULDAK 30.04.2025 15:39:00 0
VALİ HACIBEKTAŞOĞLU

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil’i ziyaret ederek 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'nı kutladı.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil tarafından karşılanan Vali Osman Hacıbektaşoğlu, tüm işçilerin ve sendika yöneticilerinin 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'nı kutladığını söyledi. Günün anısına Genel Başkan Yeşil'e çiçek takdim eden Vali Hacıbektaşoğlu, madencilerin ülke için önemine değindi.

GMİS Genel Başkanı Yeşil, emek bayramında Vali Hacıbektaşoğlu'nu madencilerin evinde görmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Nazik ziyaretleri nedeniyle mutluluk duyduk. Tüm maden işçilerine selam ve sevgilerini gönderen Sayın Valimize bende tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyorum." dedi.

Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

Dural: Sanal bahis gençler için tehdit oluşturuyor

2

Kozlu'da can pazarı yaşandı... Şoför f*c*ayı önledi...

3

Kozlu’da yangın… Ekipler kapıyı kırarak müdahale etti…

4

Çağlayan: Özgür Özel'den doğruları beklemek abestir

5

Zonguldak’ta olay… Ünlü gazetecinin annesi balkondan düşerek hayatını kaybetti…