Yol İyileştirme Çalışmaları Devam Ediyor

Mahallelerde zarar gören yollar, kilit parke taşıyla yenileniyor

ZONGULDAK 8.07.2025 12:59:00 0
Yol İyileştirme Çalışmaları Devam Ediyor

Filyos Belediyesi, mahallelerde başlattığı yol iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, doğalgaz altyapı çalışmaları nedeniyle tahrip olan yollar tek tek yenileniyor.

Öteyüz Mahallesi Kooperatif Sokak ve Hisarönü Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’nde altyapı çalışmalarından dolayı zarar gören yollar, tamamen sökülerek sıfır kilit parke taşı ile baştan sona yenilendi.

Diğer yandan, Şehit Er Fikret Parlak Caddesi’nde yolun söküm işlemleri sürerken, kısa süre içinde bu bölgede de kilit parke döşeme çalışmalarına başlanacağı bildirildi.

Filyos Belediyesi yetkilileri, vatandaşların ulaşım konforunu artırmak amacıyla yol düzenleme ve yenileme çalışmalarına kesintisiz devam edeceklerini vurguladı.

Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

Otomobil merdivenlere uçtu, dört çocuk ölümden döndü

2

Kozlulu Murat Güngör hayatını kaybetti... Cenaze programı belli oldu...

3

Acı haber geldi... Şehitlerimiz var...

4

Kozlu'da çocuk boğuldu... Cenaze programı belli oldu...

5

Dilay Yurdumakan'ın annesi Neriman Yurdumakan hayatını kaybetti