Zonguldak heyeti, Bakan Tekin’e talepleri iletti
Zonguldak heyeti, Bakan Tekin’e talepleri iletti
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Saffet Bozkurt ve Ahmet Çolakoğlu, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Zonguldak’ın eğitim ihtiyaçlarını görüşmek üzere Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i ziyaret etti.
Ziyaret sırasında, Zonguldak’ın eğitim alanındaki ihtiyaçları, okullardaki eksiklikler ve bu eksikliklerin giderilmesi için yapılması gereken çalışmalar Bakan Tekin’e iletildi.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, ziyaretten sonra yaptığı açıklamada, “Zonguldak Valimiz, milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızla birlikte Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’i ziyaret ettik. Şehrimizin eğitim alanındaki ihtiyaçlarını, okullarımızdaki eksiklikleri ve yapılması gereken çalışmaları kendilerine arz ettik. Sayın Bakanımızın göstermiş olduğu ilgi ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Zonguldak’ımızın eğitimde daha güçlü bir noktaya gelmesi adına hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
-
1
Kozlu’nun çocukları şampiyon… Tebrikler bizim uşaklar…
-
2
Feci kaza... İzmit'ten Zonguldak'a acı haber... Cenaze programı belli oldu...
-
3
CHP’li Hamdi Akyüz, Kadıoğlu Mozaiklerinin akıbetini sordu...
-
4
Kozlu Muhtarlar Derneği’nin iftarında maden şehitleri dualarla anıldı
-
5
Kozlu Belediyesi’nin geçmiş dönem ihalelerinde şok usulsüzlük iddiası!
-
6
263 Kozlu Maden Şehidi anılacak
-
7
Zonguldak'ta 7 araç kaza yaptı... Çok sayıda yaralı var...
-
8
Zonguldaklı Üsteğmen Hüsnü Doğan Kalyoncu toprağa verildi
-
9
Zonguldak'a şehit ateşi düştü... Cenaze programı belli oldu...
-
10
Maden şehitlerine hüzünlü veda

