Zonguldak İl Özel İdaresi karla mücadeleye hazır

Zonguldak İl Özel İdaresi karla mücadeleye hazır

ZONGULDAK 25.12.2025 13:25:00 0
Zonguldak İl Özel İdaresi karla mücadeleye hazır

Zonguldak’ta beklenen yoğun kar yağışı öncesinde İl Özel İdaresi gerekli hazırlıklarını tamamladı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz, karla mücadele çalışmaları kapsamında şantiye şefleriyle bir araya gelerek yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmede bulundu.

Toplantıda, olası olumsuzluklara karşı alınacak tedbirler ve karla mücadele stratejileri ele alındı. Ekiplerin koordinasyonu, ekipman durumu ve müdahale planları detaylı şekilde gözden geçirildi.

Genel Sekreter Ahmet Güral Karayılmaz, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Tüm şantiye şeflerimizle bir araya gelerek 2025 yılı değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Karla mücadele kapsamında izleyeceğimiz stratejik planı görüştük. Sahada görev yapacak tüm mesai arkadaşlarımıza emekleri ve özverileri için teşekkür ediyorum. İl Özel İdaresi olarak karla mücadeleye hazırız.”

İl Özel İdaresi ekiplerinin, kar yağışının etkili olması beklenen kırsal bölgeler başta olmak üzere, ulaşımın aksamaması için 7/24 görev başında olacağı bildirildi.

Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

Zonguldak’ta Feci Kaza: Otomobil Parçalandı, 1 Yaralı...

2

Asgari Ücret Belli Oldu: Yüzde 27 Zam Yapıldı

3

Zonguldak’ta yangın: Yaşlı çiftin evi kül oldu...

4

ZONGULDAK’TA B*ÇAKLI KAVGA: 1 ÖLÜ...

5

Fatma Tekin toprağa verildi