Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Kapuz Dolmuş Duraklarında açılan mobil çorba aracından vatandaşlara sabah saat 07.30’da sıcak çorba ikram etti.
Başkan Erdem, ikram sonrası yaptığı açıklamada, uygulamanın hafta içi her gün aynı saatte devam edeceğini belirterek şunları söyledi:
“Zonguldak Belediyesi olarak vatandaşlarımıza sıcak çorba ikramında bulunduk. Hafta içi her gün saat 07.30’da, Kapuz Dolmuş Durakları mevkiinde gerçekleştireceğimiz çorba ikramı uygulamamız bu sabah başladı. Halkımızın güne sıcak bir başlangıç yapmasına katkı sunmayı sürdüreceğiz.”
İkramın ilk gününde Başkan Erdem, vatandaşlarla bir araya gelerek çorbalarını takdim etti. Zonguldaklılar, sabahın ilk ışıklarıyla soğuk havada içtikleri çorbanın keyfini çıkarırken Başkan Erdem’e teşekkürlerini iletti.

