Zonguldak'ta otomobil takla attı: Anne ve 5 yaşındaki çocuğu yaralandı

Zonguldak'ta otomobil takla attı: Anne ve 5 yaşındaki çocuğu yaralandı

KİLİMLİ 4.10.2025 16:35:00 0
Zonguldak

Zonguldak’ta kontrolden çıkan bir otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada, anne ve 5 yaşındaki çocuğu yaralandı.

Kaza, Zonguldak-Kilimli yolu üzerindeki Kapuz Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, şehir merkezi istikametine seyir halinde olan K.Ç.K. (34) idaresindeki 16 LMF 70 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak takla attı. Ters dönerek duran araçta bulunan sürücü K.Ç.K. ile yanında yolcu olarak bulunan 5 yaşındaki E.A.K. yaralandı.

Araçta sıkışan anne ve çocuğu, olay yerine sevk edilen AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası kullanılamaz hale gelen otomobil, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

Zonguldak’ta skandal... Milyonları hesabına geçiren bankacı tutuklandı...

2

Eren Enerji’de patlama!

3

Göçükten acı haber geldi… 5 işçiden 1’i hayatını kaybetti…

4

Çaycuma’da tarihi imza!

5

Ahilik Haftası törenle başladı