Kozlu Murat Çavdar’a ağladı...

Kozlu Murat Çavdar’a ağladı...

29.10.2019 17:09:04 0
Kozlu Murat Çavdar’a ağladı...

Kozlu Belediyesi personellerinden ve ilçenin sevilen simalarından Murat Çavdar (40) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Merhum Murat Çavdar’ın cenazesi görev yaptığı Kozlu Belediyesi Garaj Amirliğine getirilerek helallik alınmasının ardından Kur’an-ı Kerim okundu. Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, birim müdür ve amirleri, muhtarlar ve mesai arkadaşları merhum Murat Çavdar’ı dualarla uğurladı.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş cenaze töreni öncesi yaptığı konuşmada, “Murat kardeşimizin ani vefatı bizleri derinden üzdü. Son altı ay içerisinde 3 arkadaşımızı kaybettik. Murat kardeşimiz sevilen bir insandı. Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Ailesinin ve belediyemizin başı sağolsun” dedi.

Merhum Murat Çavdar daha sonra Örencik Köyü Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

ÇINAR MEDYA Ailesi olarak merhum Murat Çavdar’a Allah’tan rahmet, acılı ailesi başta olmak üzere akraba, dost ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

Dilay Yurdumakan'ın annesi Neriman Yurdumakan hayatını kaybetti

2

Yangından acı haber geldi.... Alevlerin arasında hayatını kaybetti...

3

Başkan Erdem İddialara cevap verdi: Yetkimi kimseyle paylaşmam...

4

MHP'li Atakan Karali çağrı yaptı ve ekledi: Kozlu Sahili kimsenin keyfine teslim edilemez…

5

Kozlu’da Zeki D. kendini vurdu… Haber geldi...