Vali Tutulmaz açıkladı… Vakalarımız var!..

Vali Tutulmaz açıkladı… Vakalarımız var!..

23.09.2020 09:19:22 0
Vali Tutulmaz açıkladı… Vakalarımız var!..

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, covid-19 salgınına karşı yayımlanana genelgelerle alınan tedbirlere uyulup-uyulmadığını incelemek amacıyla kent merkezinde haftalık denetim gerçekleştirdi. Vali Tutulmaz, “İlimiz anlamında çok rahatsız edecek durumda değiliz ama vakalarımız var. Bu vakaları hedefimiz sıfıra indirmektir” dedi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, covid-19 salgınına karşı yayımlanana genelgelerle alınan tedbirlere uyulup-uyulmadığını incelemek amacıyla kent merkezinde haftalık denetim gerçekleştirdi.  

Vali Tutulmaz’a, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın yanı sıra; İl Jandarma Alay Komutanı Albay Gönen Süslü, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ertuğrul Güner ile bazı STK başkan ve temsilcileri de eşlik etti.

Sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarına mutlaka uyulması gerektiğine vurgu yapan Vali Tutulmaz, “Her hafta olduğu gibi bu haftada ilimizde pandemiyle ilgili alınan tedbirlere uyulup, uyulmadığını yerinde görerek ve inceleyerek tespit etmeye çalışıyoruz. Bir taraftan rehberlik yapıyoruz, bir taraftan uygulamaların emir ve genelgelere ne kadar uyumlu olduğunu yerinde görmeye çalışıyoruz. Gördüğümüz kadarıyla halkımızın bilinci şuan itibariyle iyi. Bizlerde bu bilinci artırabilirmiyizin gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda basın mensuplarımıza da önemli görevler düşüyor. Hep beraber halkımızın bilinçlenmesiyle İnşallah bu problemi çözeceğiz. İlimiz anlamında çok rahatsız edecek durumda değiliz ama vakalarımız var. Bu vakaları hedefimiz sıfıra indirmektir. Daha fazla duyarlı olmalıyız” şeklinde konuştu.

Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

Zonguldak'ta olay... İş makinesi yola düştü...

2

Ebru ve Mert evliliğe ilk adımı attı

3

Kozlu Sahilinde elektrik telleri yanıyor

4

Asansör düştü... Başhekim ve ailesi yaralandı...

5

Onbaşı Yaşar Ayyıldız hayatını kaybetti